Studioljus


Tjänsten studioljus innebär att fotograferingen sker inomhus och med hjälp av blixtar. Denna typ av bilder är perfekta till CV:t, nya personalbilder till företaget eller till er som nyligen upplevt lyckan av att ha blivit föräldrar och vill föreviga nytillskottet. Notera att jag inte äger någon studio och fotografering sker därmed inomhus på förbestämd plats.

Vad gäller fotografering av bebis går det till enligt följande: Jag tar min studioutrustning och åker hem till er för att fota nytillskottet i er hemmiljö. Förslagsvis sker fotograferingen i en soffa eller på golvet med en pläd som underlag och filt som bakgrund. För att få så personliga bilder som möjligt får ni gärna använda egna filtar, gosedjur och annan rekvisita. Ni som föräldrar har även möjlighet att vara med på några utav bilderna. Varmt välkomna att boka!

 

Prislista studioljusBaspaketet
2 495 kronor
♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Studiofotografering under 60 minuter. 15 bilder ingår i både hög- och lågupplöst format samt framkallning av en valfri bild i A4-storlek. Möjlighet att köpa till fler bilder finns.Forma eget paket
995 kronor / h
♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Studiofotografering för 995 kr/h. Du köper hur många bilder du vill ha! Bilderna levereras i både hög- och lågupplöst format. Inget köptvång.
 Pris per bild
♥  ♥  ♥  ♥  ♥

 

Högupplöst: 750 kr/styck
Lågupplöst: 300 kr/styck

Läs mer om skillnaden mellan högupplösta och lågupplösta bilder här.

Google+