Grattis till bröllopet!


Ni ska gifta er - så himla kul! Det är en av många härliga milstolpar i livet och precis som övriga milstolpar är det inte alltid en dans på rosor. Många beslut ska tas, såsom val av smaker i tårtan och hur många gäster ni vill bjuda... Och såklart, valet av fotograf! Ni är eniga i vissa frågor och oeniga i andra. Jag vet precis hur ni känner er - för jag har varit i er situation! Som fotograf hoppas jag dock att ni är eniga vad gäller vikten av minnen och hur ni vill att dessa minnen ska bevaras. Att ni är eniga om att det finns mycket att vinna på att anlita en professionell fotograf. En som har varit med om alla tänkbara situationer och har fotograferat flera bröllop (över 70 st) förut. So far, so good!

Att få äran att vara bröllopsfotograf och föreviga två människors stora dag är fantastiskt och det bästa som finns. Era bröllopsfoton kommer att förmedla och spegla alla tänkbara känslor ni kommer att ha under dagen - så som förväntningar, kärlek, nervositet, glädje och intimitet. Mitt mål som er fotograf är att fånga era personligheter och berätta er kärlekshistoria i form av bilder. En blick, en beröring, ett leende...


 

Tillsammans skapar vi bilder som kommer att ta er tillbaka till er bröllopsdag - om och om igen!

Vad får ni om ni bokar mig?

Mitt jobb som bröllopsfotograf är att föreviga er stora dag på bästa möjliga tänkbara sätt - genom bilder. Oavsett om jag endast är med en kort stund eller hela dagen så strävar jag efter att fånga alla tänkbara känslor. Det kan vara allt från att ni träffas för första gången (first look) med era bröllopskläder på, till ömma blickar emellan er, tills dess att ni ingått äktenskap och era släktingars ögon tåras av glädje för er skull. Låt mig föreviga era personligheter och berätta just er kärlekshistoria i form av bilder!
 

Mig och min bildstil

Vid bokning av mig som fotograf garanterar jag er en rolig och minnesvärd fotografering. Det kan vara den stund på er stora dag som ni är helt ensamma med varandra - och då vill jag att ni ska kunna slappna av, ha kul och verkligen njuta av varandra! Jag är glad, ambitiös och öppen för era egna förslag gällande er fotografering. Planerar alla bröllop in i minsta detalj, både tillsammans med er samt att jag på egen hand förbereder mig för att kunna ta de bästa möjliga bilderna. Detta för att varje bröllop är unikt och jag vill alltid det bästa för mina brudpar. Mina bilder är färgglada, tidlösa och återspeglar världen precis så som den ser ut! Jag strävar efter att bilderna ska kunna bevaras för alltid. Jag finns i Linköping men fotograferar i hela Sverige!
 

Ett planeringsmöte

Att välja bröllopsfotograf är ett stort beslut och det är självklart väldigt svårt när det finns så många att välja på. Därför erbjuder jag er möjligheten att träffa mig över en fika efter att ni kontaktat mig med er förfrågan. Då ses vi på ett café i stan i ungefär 1-2 timmar för att lära känna varandra. Tro mig - det är viktigare än vad man kan tro! En fotograf är en viktig del av ens bröllop och det är viktigt att personen ni anlitar till just ert bröllop förgyller dagen. Under mötet får ni ställa alla frågor ni har samt att vi kan prata om era önskemål och förväntningar. Ni kan bestämma er under eller efter mötet om ni vill gå vidare och boka mig till ert bröllop! Får jag en ny bröllopsförfrågan innan jag fått svar från er, kommer ni meddelas om detta innan jag stämmer träff med det nya brudparet.
 

Inför-fotografering inklusive bilder

När ni valt att boka mig ingår det en inför-fotografering. Då får ni ska känna på hur det är att bli fotograferade av mig! Det kanske till och med är första gången ni fotograferas av en fotograf? Målet är att ni ska känna er trygga och fotograferingen kan jämföras med en parfotografering. Förslagsvis träffas vi på de platser ni önskar vara på när det är dags för att ta era bröllopsporträtt. På så vis kan vi tillsammans hitta de där små smultronställena! Ni kommer att få alla bilder från vår provfotografering. Bilderna kan ni använda till era inbjudningar, programhäften och eventuellt bildspel under er bröllopsdag. Ni får bilderna levererade digitalt,  hög- och lågupplösta. Vill ni inte ha inför-fotograferingen kan den bytas ut mot en extra timme på er bröllopsdag eller ges bort i form av ett presentkort till någon som ställt upp lite extra inför ert bröllop!
 

Alla bilder från er bröllopsdag

När jag har fotograferat er stora dag börjar jag mitt efterarbete. Det är nu jag lägger mestadelen av mina timmar när jag arbetar för er skull. Jag bildbehandlar alla bilder som jag väljer ut, trollar bort oönskade löv på gräset och kanske något skrapsår eller någon finne som man lyckats få nära inpå bröllopet (och mycket, mycket annat småpill som få andra fotografer lägger ner tid på!). Därefter sparas bilderna ner dessa i hög- och lågupplöst format - läs om skillnaden här - för att sedan föra över dessa på ett USB för leverans.

"Alla bilder ingår" innebär alltså att alla bilder ur mitt urval ingår. Antalet bilder varierar beroende på hur mycket tid vi får tillsammans under vår fotografering, därför är det svårt att göra en ordentlig uppskattning. Generellt resulterar mer tid i fler bilder och jag brukar uppskatta att jag levererar mellan 50-100 bilder per timme. Men har man tur (eller otur ;-) - beroende på hur man vill se på det) så kan det bli många, många fler!

 

Prislista bröllop2 timmar
8 000 kronor

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Porträttfotografering under två sammanhängande timmar på utvalda platser. Fotograferingen kan ske antingen före eller efter vigseln.
 
8 timmar
18 000 kronor

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Under åtta sammanhängande timmar fotograferar jag förslagsvis förberedelser av bruden (ev. även brudgummen), portätt och vigsel med tillgörande gratulationer samt  middagen.
 3 timmar
10 000 kronor

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Under tre sammanhängande timmar fotograferar jag förslagsvis porträtt på utvalda platser samt vigseln med tillhörande gratulationer.
 
Extra tid?
♥  ♥  ♥  ♥  ♥
 

Det går givetvis jättebra att utöka era paket med fler timmar! Det görs till en kostnad av 2000 kronor per timme. 5 timmar
12 000 kronor

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Under fem sammanhängande timmar fotograferar jag förslagsvis förberedelser av bruden, portätt samt vigseln med tillgörande gratulationer.
 
Lågsäsong
♥  ♥  ♥  ♥  ♥
 

Mellan oktober och april är det lågsäsong och gifter ni er då, erbjuder jag 10 % rabatt på ordinarie paket. 

I samband med er bokning tar jag ut en bokningsavgift på 25 % av totalbeloppet. Procentenheten kommer att dras från den slutgiltiga fakturan och bokningsavgiften är till för att garantera ert datum. Jag bokar aldrig mer än ett bröllop per dag ifall det skulle vara så att ni vill förlänga min tid med er eller ändra om när jag ska dyka upp på er stora dag.

Google+