Bröllop

Vad får vi om vi bokar dig?


Mitt jobb som bröllopsfotograf är att föreviga er stora dag på bästa möjliga tänkbara sätt - genom bilder. Oavsett om jag endast är med en kort stund eller hela dagen så strävar jag efter att fånga alla tänkbara känslor. Det kan vara allt från att ni träffas för första gången (first look) med era bröllopskläder på, till ömma blickar emellan er, tills dess att ni ingått äktenskap och era släktingars ögon tåras av glädje för er skull. Låt mig föreviga era personligheter och berätta just er kärlekshistoria i form av bilder!

Mig och min bildstil
Vid bokning av mig som fotograf garanterar jag er en rolig och minnesvärd fotografering. Fotograferingen kan vara den stund på er stora dag som ni är helt ensamma med varandra - och då vill jag att ni ska kunna slappna av, ha kul och verkligen njuta av varandra! Jag är glad, ambitiös och öppen för era egna förslag gällande er fotografering. Planerar alla bröllop in i minsta detalj, både tillsammans med er samt att jag på egen hand förbereder mig för att kunna ta de bästa möjliga bilderna. Detta för att varje bröllop är unikt och jag vill alltid det bästa för mina brudpar. Mina bilder är tidlösa, och styrs inte av dagens trend om hur bilder ska behandlas för att det är "inne", utan istället strävar jag efter att bilderna ska kunna bevaras för alltid.

Ett planeringsmöte
Att välja bröllopsfotograf är ett stort beslut och det är självklart väldigt svårt när det finns så många duktiga fotografer att välja på. Därför erbjuder jag er möjligheten att träffa mig över en fika efter att ni kontaktat mig med er förfrågan. Då får vi lära känna varandra, ni får ställa frågor och vi kan prata om era önskemål och förväntningar.  Ni kan bestämma er under eller efter mötet om ni vill gå vidare och boka mig.

Inför-fotografering inklusive bilder
När ni valt att boka mig som fotograf ingår det en inför-fotografering. Då får ni ska känna på hur det är att bli fotograferade av mig! Det kanske till och med är första gången ni fotograferas av en fotograf? Målet är att ni ska känna er trygga och fotograferingen kan jämföras med en parfotografering. Förslagsvis sker fotograferingen på de platser ni önskar vara på när det är dags för att ta era bröllopsporträtt. På så vis kan vi tillsammans hitta de där små smultronställena! Ni kommer att få alla bilder från vår provfotografering. Bilderna levereras digitalt, är lågupplösta och anpassade för webben.


Alla bilder ingår
När jag har fotograferat er stora dag börjar jag mitt efterarbete. Jag bildbehandlar alla bilder som jag väljer ut, sparar ner dessa i hög- och lågupplöst format (läs mer om skillnaden här) för att sedan föra över dessa på ett USB för leverans. "Alla bilder ingår" innebär alltså att alla bilder ur mitt urval ingår. Antalet bilder varierar beroende på hur mycket tid vi får tillsammans under vår fotografering, därför är det svårt att göra en ordentlig uppskattning. Generellt resulterar mer tid i fler bilder!                                 Klicka på bilden nedan för att ladda ner prislistan för 2018!
 

Google+