Om mig

Mitt namn är Adine Lundahl och jag är en glad 28-åring som flyttade till stora staden Linköping från Oskarshamn efter studenten. Här har jag studerat till gymnasielärare vid Linköpings universitet, vilket jag nu arbetar som. Jag bor tillsammans med min man och våra fyra katter. Yes, jag är 100 % crazy catlady! Några andra ord som beskriver mig är tålmodig, ambitiös, noggrann och lugn. Men lugnet kan snabbt försvinna och jag kan studsa på plats när jag ser ett vackert motiv! Lite sådär lagom halvgalen, är jag uppenbarligen också :) Älskar att ligga på mage mitt i naturen med kameran till hands, men är samtidigt livrädd (!) för ormar.

Jag har alltid fotograferat. Ända sedan mamma gav mig min första kamera, som var en vi-måste-skicka-in-rullen-för-att-framkalla-dina-bilder-kamera, har jag varit fast. Dock dröjde det till år 2008 innan jag äntligen hade råd med min första systemkamera. Lyckan var obeskrivlig! År 2014 vågade jag äntligen ta språnget och starta mitt företag som fotograf, vilket jag aldrig har ångrat. Sedan dess har jag varit skolfotograf och fotat mängder med egna uppdrag - men främst bröllop!

Jag beskriver min bildstil som tidlös och bilderna består av varmt ljus och mycket färg. Jag strävar efter att fånga verkligheten som den är för att ni ska kunna titta tillbaka på bilderna och minnas allt precis som det var! Jag vill att det ska se naturligt ut och att personerna på bilderna ska le och skratta på riktigt. För mig är det viktigt att det är KUL under fotograferingen. Detta för att jag anser att när en bild förmedlar en känsla så blir det mer än en bild - det blir ett minne för livet.

Jag utgår från Linköping, men fotograferar med omnejd och har inga problem med att resa (Italien eller Ödeshög? Jag är PÅ!). Jag inriktar mig huvudsakligen mot bröllop men fotograferar gärna andra tillställningar så som dop, konfirmation, bal och student. Detta samt mer vardagliga fotograferingar på dig själv, med familjen, syskonen eller husdjuret. Parfotograferingar, gravida och nyfödda räknas också in! Varför begränsa sig när man kan erbjuda allt, liksom? :) 

Känn er fria att klicka runt på min hemsida för att få inspiration inför er fotografering. Ni får jättegärna komma med egna idéer inför fotograferingen - allt för att vi tillsammans ska kunna skapa vackra bilder! För att ställa frågor och boka mig klickar ni in er under fliken "kontakt" och skickar iväg ett mejl. Jag finns även på Facebook och Instagram där ni kan gilla sidan för att ta del av nya bilder och mina olika fotouppdrag (instastory)!

Jag hoppas att vi ses!

Google+