Om mig

Mitt namn är Adine Lundahl och jag är en glad 27-åring, som kommer från en liten stad i Småland. År 2010 flyttade jag till Linköping för att plugga på heltid till gymnasielärare vid Linköpings universitet.  Jag har även arbetat som skolfotograf för Svenskt Skolfoto men nu arbetar jag som gymnasielärare. Jag bor tillsammans med min man och våra fyra katter. Yes, jag är 100 % crazy catlady! Några andra ord som beskriver mig är tålmodig, ambitiös, noggrann och lugn. Men lugnet kan snabbt försvinna  och jag kan studsa på plats när jag ser ett vackert motiv! Älskar att ligga på mage mitt i naturen med kameran till hands, men  är samtidigt livrädd för ormar.

Min bildstil är tidlös och består av varma bilder med mycket färg. Jag strävar efter att fånga verkligheten som den är för att ni ska kunna titta tillbaka på bilderna och minnas allt precis som det var! Jag vill att det ska se naturligt ut och att personerna på bilderna ska le och skratta på riktigt. Detta för att jag anser att när en bild förmedlar en känsla så blir det mer än en bild - det blir ett minne för livet.

Jag utgår från Linköping, men fotograferar med omnejd och har inga problem med att resa. Jag inriktar mig huvudsakligen mot bröllop men fotograferar gärna dop, konfirmation, bal och student också. Detta samt mer vardagliga fotograferingar på dig själv, med familjen, syskonen eller husdjuret. Parfotograferingar, gravida och nyfödda räknas också in! Varför begränsa mig till exempelvis bröllop när jag kan erbjuda att fota allt? :)

Känn er fria att klicka runt på min hemsida för att få inspiration inför er fotografering. Ni får jättegärna komma med egna idéer inför fotograferingen - allt för att vi tillsammans ska kunna skapa vackra bilder! För att ställa frågor och boka mig klickar ni in er under fliken "kontakt" och skickar iväg ett mejl. Jag finns även på Facebook och Instagram där ni kan gilla sidan för att ta del av nya bilder och mina olika fotouppdrag (instastory)!

Jag hoppas att vi ses! :)

Foto: Annie Fredriksson
Foto: Annie Fredriksson
Google+