Jag kan knappt förstå att det snart är ett år sedan vackra Hanaa gifte sig med sin Stefan. Vi träffades på ett café, vilket inte helt ovanligt när jag möter mina brudpar för första gången, och vi pratade länge om deras stora dag. Det framkom tidigt att det skulle bli ett mycket spännande bröllop! Dels hade de två präster vid vigseln och massa andra härliga kulturella inslag - jag älskar't!

De valde att gifta sig en vacker vårdag och firade tillsammans med stora släkten på Storgården i Rimforsa. Jag fick vara med i 6 timmar och jag hade hur roligt som helst när jag förevigade deras bröllop! Stort tack Hanaa och Stefan för att ni valde mig som fotograf :)

Nu kan ni även se bilder från deras bröllopsdag i galleriet eller genom att klicka HÄR :)

Läs hela inlägget »

Hej på er!

Jag har kickat igång 2018 med förändringar på hemsidan - men inga drastiska sådana, så var inte oroliga. Det som är klart är att årets prislista för bröllop har publicerats. Ni hittar den längst ner på sidan Prislista > Bröllop eller längst ner i blogginlägget. Gällande priserna så har det skett några små ändringar, då två utav mina fyra paket har fått andra priser än tidigare år.

Sedan har jag kommit igång med att sålla ut vilka bilder jag ska visa från förra årets (2017) alla bröllop! Tyvärr kan jag ju inte visa alla bilder - hur gärna jag än vill - för då skulle det aldrig ta slut. Så jag måste sålla fram en 20-30 bilder istället. Det tycker jag är lagom! Sedan är det en del brudpar som tagit beslutet om att jag inte får visa några bilder alls. Det tycker jag är jättetråkigt, men självklart respekterar jag deras beslut.

Här kommer några bilder från Laila och Hannus bröllopsdag som jag fotograferade i Finspång!

Läs hela inlägget »

I början av augusti träffade jag Filip och Sofia för en parfotografering. Vi fotade vid Smedstad dammar, vilket är en av mina absoluta favoritplatser att fota på! Det ligger rätt nära Rosenkällasjön i Linköping och jag har fotat allt från familjer, par och bröllop där :) Just Sofia och Filip var hur fina och gulliga som helst, trots att de (liksom väldigt många andra) var ovana att bli fotograferade. Det blev hur många fina bilder som helst och snart kommer det att dyka upp bilder på detta vackra par under Galleri -> Par.
Håll utkik!

Läs hela inlägget »

Den 7 juli fick jag fotografera mitt första bröllop mellan två kvinnor - och de var så himla fina! Dagen var helt perfekt med strålande sol, lite jobbiga insekter och massor med kärlek. Önskar er all lycka i ert fortsatta liv som gifta!

För att se fler bilder på detta brudpar - kika in på galleriet eller klicka HÄR :)

Läs hela inlägget »

I höstas, närmare bestämt i slutet av oktober, fick jag äran att fotografera mitt första höstbröllop! Det var nämligen dags för Elisabet och Karl-Fredrik att gifta sig. De gifte sig och hade även dop för deras första barn - så himla fint. En dag för hela familjen! <3 Vi var oroliga för vädret hela veckan före bröllopet, då det var väldigt blåsigt och regnigt. MEN TITTA vilket underbart väder vi fick till slut! Ja, okej då, det blåste fortfarande kyligt, men det är absolut inget som syns. Det som syns på bilderna är däremot värme och kärlek!

Vill ni se fler bilder på detta vackra par så kika in på galleriet! :) Eller klika HÄR.

Läs hela inlägget »

Nu närmar året sig sitt slut och jag har förevigat årets sista bröllop. Det var en härlig vinterdag med snö på backen och jag fick fotografera i en otroligt vacker solnedgång :) Det är så himla fint med vinterbröllop! Jag önskar jag fick fota mer av det! Nästa år har jag tur - för det ligger ett bröllop planerat i februari. Förhoppningsvis får vi en minst lika vacker dag då, som detta brudpar fick! <3

Jag vill passa på att tacka alla mina kunder - det har varit så otroligt roligt att få träffa och fota just er! Sedan vill jag tacka alla mina underbara brudpar lite extra, för att ni valde mig som er fotograf på en av de lyckligaste dagarna i era liv. Tusen, tusen tack för ert förtroende! Nu ser jag fram emot 2017! :)

 

God Jul alla fina människor och jag önskar er ett Gott Nytt År! <3
 

Läs hela inlägget »

Sommaren är sedan länge över och det känns som att vi har levt i höstmörkret i en evighet. Jag längtar efter ljusa, fina dagar med blå himmel och strålande sol! Förhoppningsvis får vi det framöver. Trots att sommaren är över, och därmed högsäsongen för bröllop likaså, så hindrar inte det människor från att gifta sig! Jag har flera bröllop inbokade nu under "lågsäsongen" och det tycker jag är jättekul! Ska ni också gifta er i höst eller i vinter? Tveka inte att höra av er! :)

Läs hela inlägget »

En fotograf är inte en person som "bara fotar med en bra kamera". När du bokar fotograf får du inte "bara lite kort". En fotograf är, i mina ögon, en konstnär - men istället för att använda en pensel och canvasduk, använder fotografen en kamera och ljus. Ni anar inte hur många gånger jag har fått höra "Ja, du som har en så bra kamera måste ju kunna ta bra bilder" eller "Din kamera måste ju ge perfekta bilder från början, va?".

Nej, nej, nej... Det är inte kameran som tar bilderna - det är jag. Kameran är mitt verktyg, precis som penseln är en konstnärs verktyg för att skapa sin konst. Och en sak är ju säker: konst tar tid. Tid och omtanke. Nedan ser ni ett exempel. Före-bilden visar hur det ser ut direkt i kameran och efter-bilden visar bilden efter att den genomgått bildbehandling. En fotografs konst är alltså bara "halvklar" efter en fotografering och därefter kommer mer arbete innan en bild är klar. Men det är värt det! <3

Läs hela inlägget »

Kärlek är vackert. Kärlek är underbart. Kärlek är något man delar tillsammans. Det spelar ingen roll hur många gäster du har bjudit till bröllopsfesten eller hur dyr klänning du har. Det som spelar roll är att man får fira kärleken precis som man vill! <3 Det gjorde verkligen Emma och Christoffer när de valde att gifta sig i stadshuset i Linköping en varm sommardag i juli. Det var en ära att få vara med och föreviga denna stora dag i deras liv! Se bilder från vår porträttfotografering HÄR!

Läs hela inlägget »

Nu är juli månad över, och vi har till och med gått in en bra bit i augusti. Mitt jobb som lärarvikarie har dragit igång igen (snart kommer eleverna!) och det är dags för vardagen att kicka igång efter sommarledigheten. Jag förstår inte vart veckorna tar vägen! :)

Hur som, tänkte jag bjuda på några bilder från Pernilla och Richards bröllopsdag - de var så himla fina! De gifte sig en vacker lördag i juli och jag fick äran att vara med. Så fort jag fick mejl från Pernilla och hon skrev och berättade att Richard var från Skottland, så hoppades jag innerligt på att han skulle bära kilt på bröllopet - och det gjorde han! Hur snyggt?! <3 Fler bilder från deras underbara bröllopsdag kommer så småningom att dyka upp på hemsidan under Galleri > Bröllop.

Läs hela inlägget »
Google+