Bröllop 2019

Då var det helg igen och jag har inte ett, utan två, bröllopsmöten inbokade på dagens schema. Båda paren gifter sig nästa år och det ska verkligen bli jättekul att få träffa dem. Dessutom kommer jag att få sitta och fika hela eftermiddagen - woho! :)

Det är väldigt bra att man som brudpar söker reda på och bockar av de "större" punkterna i god tid. De där punkterna som kanske är liiiite viktigare än exempelvis vilken färg på typsnittet man önskar ha i festprogrammet eller om toastmastern ska ha fluga, slips eller kravatt. Då syftare jag givetvis på valet av vigselplats, festlokal och mat - samt valet av fotograf!

Nu hoppas jag att brudparen jag ska träffa tycker att jag är rätt fotograf för dem och att jag kan bidra med det bästa jag vet - ett förevigande av deras stora dag i form av bilder! :)

Nedan ser ni en bild på Ida och Marcus, som gifte sig i maj i år. Dessa vackra människor kommer snart att förgylla min hemsida. Håll utkik! :)

Google+