Jag har blivit fru!

Nu är hösten här och ett nytt läsår har börjat för oss som arbetar i skolans värld. Det känns riktigt roligt! Sommaren har varit härlig men samtidigt känts väldigt lång och varm. När augusti närmade sig blev det allt bättre.

Den 18 augusti 2018 var det min dag att stå brud och säga "Ja" till min andra hälft. Det kändes väldigt rätt att ta det steget, efter snart 12 år tillsammans. Det fina är att när vi var kanske 19 år, så tittade vi i kalendern och letade efter tänkbara datum till vårt bröllop (för skojs skull!) och det var då vi hittade datumet - 2018 08 18. Nu blev det verklighet och vi hade en magisk dag!

Poängen med att jag skriver om mitt bröllop är att jag nu kan säga "Jag förstår er" och verkligen, verkligen mena det när framtida brudpar känner sig osäkra gällande val av fotograf, exempelvis. För jag har genomgått samma känslor själv - och kanske lite extra, eftersom jag själv är fotograf och fruktansvärt kritisk! Men man måste få vara det. Man måste vara det. Det är ett stort beslut. I och med detta blir jag även påmind om vilken otrolig ära det är för mig att mina brudpar valt just mig - och jag är SÅ tacksam.

Tack ni fina människor som valt mig som er fotograf. Och tack till er, som överväger att välja mig till ert bröllop - oavsett om ni har kontaktat mig eller inte. Jag ser fram emot att få träffa er! <3

Fotograf: Emma Ivarsson.

Google+