Juli!

Tänk att det är juli månad och sommaren är här på riktigt! Trots att det inte var något större fel på maj eller juni, så är ändå juli den "riktiga" sommarmånaden för mig. Det innebär semester, men också att jag har mycket mer tid att ägna mig åt företaget :)

Denna vecka har bestått av en del bröllopsmöten och massa fika - vilket är hur kul som helst. Jag älskar verkligen att träffa mina brudpar och gå igenom schemat för deras bröllopsdag samt att få höra om deras tankar och önskemål. Då får jag en bra bild av deras dag framför mig och paren brukar också alltid bli extra pirriga och glada av att berätta! :) På mötet med paret jag träffade igår fick de även öva på "First Look" - hihi!

Idag står det bröllop på schemat och brudparet som gifter sig har valt denna fredag för att det är årsdag från deras första dejt - hur fint?!<3 Vi kommer troligtvis få en varm fotografering. Prognosen äger 28 grader (puh!), men det ska gå bra ändå.

Bilderna nedan är fotograferade på ett utav bröllopen jag hade i maj i år. Det var vid hembygdsföreningen i Borghamn, som ligger jättevackert precis vid Vätterns strand.
Google+