Nytt par på hemsidan: Maria och Tobias

Jag träffade Maria i centrala Linköping en kall vårdag för att fika och prata om bröllopet. Vi klickade direkt och det kändes jättebra och spännande att få föreviga hennes bröllop! Inför bröllopet sågs vi igen, denna gång även med hennes blivande, på gamla slottet i Bjärka-Säby och jag fick följa med brudparet i deras tankar kring val av vigselplats och dukning av festlokalen. Det var så roligt!

Den 13 maj förra året var det dags! Vackra Maria gifte sig med sin Tobias. Jag fick vara med från Marias förberedelser till brudskålen och minglet - precis innan alla gäster och brudparet själva skulle sätta sig till bords och avnjuta middagen. Deras bröllopsdag var fylld av kärlek och glädjetårar att det var omöjligt att inte bli berörd. Helt magiskt!

Kika gärna på deras bröllopsbilder i galleriet genom att klicka HÄR.
Google+