Kickar igång 2018!

Hej på er!

Jag har kickat igång 2018 med förändringar på hemsidan - men inga drastiska sådana, så var inte oroliga. Det som är klart är att årets prislista för bröllop har publicerats. Ni hittar den längst ner på sidan Prislista > Bröllop eller längst ner i blogginlägget. Gällande priserna så har det skett några små ändringar, då två utav mina fyra paket har fått andra priser än tidigare år.

Sedan har jag kommit igång med att sålla ut vilka bilder jag ska visa från förra årets (2017) alla bröllop! Tyvärr kan jag ju inte visa alla bilder - hur gärna jag än vill - för då skulle det aldrig ta slut. Så jag måste sålla fram en 20-30 bilder istället. Det tycker jag är lagom! Sedan är det en del brudpar som tagit beslutet om att jag inte får visa några bilder alls. Det tycker jag är jättetråkigt, men självklart respekterar jag deras beslut.

Här kommer några bilder från Laila och Hannus bröllopsdag som jag fotograferade i Finspång!

Google+