Årets sista bröllop

Nu närmar året sig sitt slut och jag har förevigat årets sista bröllop. Det var en härlig vinterdag med snö på backen och jag fick fotografera i en otroligt vacker solnedgång :) Det är så himla fint med vinterbröllop! Jag önskar jag fick fota mer av det! Nästa år har jag tur - för det ligger ett bröllop planerat i februari. Förhoppningsvis får vi en minst lika vacker dag då, som detta brudpar fick! <3

Jag vill passa på att tacka alla mina kunder - det har varit så otroligt roligt att få träffa och fota just er! Sedan vill jag tacka alla mina underbara brudpar lite extra, för att ni valde mig som er fotograf på en av de lyckligaste dagarna i era liv. Tusen, tusen tack för ert förtroende! Nu ser jag fram emot 2017! :)

 

God Jul alla fina människor och jag önskar er ett Gott Nytt År! <3
 

Google+