En ny favorit

I egenskap av fotograf tror jag att man aldrig riktigt kan bli fullärd. Det finns alltid något trix man kan lära sig, vare sig det handlar om när man är ute och fotar eller när man sitter hemma och jobbar med bildbehandling. Iband så bara händer det att man lär sig något nytt. Det gäller att låta kreativiteten flöda! Åh, vad jag älskar när det händer!

Många kanske inte vet att jag började få mitt intresse för fotografering och fotografier genom att bildbehandla. Jag redigerade bilder från Google i eget syfte och för att lära mig. Därefter kom jag fram till att "det kan ju vara bra att lära sig att fota också, så att jag kan redigera mina egna bilder!". Sagt och gjort - och där föddes en fotograf. För en fotograf fotar inte bara - en fotograf skapar konst! Det tycker jag känns mäktigt :)

På bilden ser ni vackra Calle och Filippa på deras bröllopsdag!
Google+